Ik ben het wachtwoord van mijn e-mail kwijt?

Om veiligheidsredenen bewaardt Bratpack geen inloggegevens van jouw e-mail. De inloggegevens worden éénmalig toegezonden. Indien je jouw wachtwoord bent vergeten en je deze niet kunt terugvinden in jouw e-mail, dan kun je een e-mail sturen naar support@bratpack.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk nieuwe inloggegevens toesturen.

LET OP! Indien je de e-mail op meerdere pc's of mobiele apparaten heeft ingesteld, dan dien je dit nieuwe wachtwoord op ieder apparaat opnieuw in te stellen.